MIAB får förnyat förtroende av Stockholms universitet

Bildkälla: Stockholms universitets bildbank

MIAB har vunnit upphandling gällande leverans av daglig städning, storstädning och golvvård av Stockholm universitetets lokaler i Stockholm och Askö forskningsstation.

Avtalet börjar löpa 1:a september 2023 och gäller över en period om 2 år med möjlighet till förlängning 24 månader två gånger. Kontraktsvärdet uppgår till ca 162 MSEK. Stockholms universitet är ett av de största universiteten i Sverige och har en stark position både nationellt och internationellt med sina ca 30 000 studenter. MIAB har i uppdrag att leverera städning på en totalyta om 215 000 kvadratmeter och skapa en ren och trivsam miljö att vistas i.

”Vi har haft ett nära samarbete med Stockholms universitet sedan 2017 och vi är väldigt glada över att få förnyat förtroende och för att vi får fortsätta vara med och bidra till helhetsupplevelsen för lärosätet” säger Richard Toppar, VD för MIAB i Sverige.

För mer information kontakta:

Richard Toppar, VD
richard.toppar@miabab.se
070-335 53 45

Pernilla Sjöberg, Marknads- & Kommunikationschef MIAB Group
pernilla.sjoberg@miabab.se
070-333 72 63

OM MIAB GRUPPEN
MIAB är lokalvårdsbranschens största familjeägda bolag. Professionell städning och arbetsplatsservice med omtanke är vår kärnverksamhet. Varje kund är lika viktig och vi månar om en löpande dialog och ett personligt bemötande i varje kontakt. Företaget grundades 1979 vilket gör att vi har en gedigen kunskap och erfarenhet av uppdrag från kunder inom de flesta branscher och verksamheter, bland annat vårdsektorn, skolor, förskolor, kontor, hotell, muséer, butiker, gallerior och köpcentrum. Vi är drygt 4 400 medarbetare och koncernen omsätter ca 1,4 miljard årligen. Våra två huvudkontor ligger i Stockholm och Åbo och vi har ett flertal lokalkontor i Sverige och Finland.